Nahajate se:

Domov Splošni pogoji poslovanja in pravna obvestila

Košarica


cart
Vaša košarica je prazna

Predstavljamo

Laški rizling

Laški rizling

Jagodni izbor, letnik 2007, sladko, vsebnost alkohola 12,30%, vsebina 0,5l


Vinar: Simon Druzovič


steklenica_offsodi_offdarila_off
Splošni prodajni pogoji in pravna obvestila PDF natisni E-pošta

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2).

Prodajo v e-trgovini izvaja Vinogradništvo Druzovič, Drbetinci 13, 2255 Vitomarci 2255, Slovenija.

Osnovni podatki o Vinogradništvu Druzovič so na strani kontakt.

Cene izdelkov in poštnine so v evrih (€, EUR) in ne vsebujejo DDV. Po končanem naročilu v e-košarici bo program sam izračunal ustrezno poštnino in dodal vrednost DDV skladno z zakonodajo.

Pri nakupu v e-trgovini program sam na podlagi cenikov in pogojev Pošte Slovenije ter teže naročene pošiljke izračuna informativno ceno poštnine v notranjem prometu, oz. za pošiljanje v tujino. Za vsako pošiljko obračunamo tudi manipulativne stroške za odpremo pošiljke. Višina je določena v programu za e-trgovino.

Cene in ostale ugodnosti (popusti, prednaročniške ponudbe, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini, itd.) veljajo na dan oddaje naročila. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Blago dostavljamo iz zaloge (v Slovenijo predvidoma v štirih delovnih dneh). V primerih prednaročil dostavljamo blago šele po prejemu na skladišče, o čemer boste obveščeni ob oddaji naročila. Pridržujemo si pravico, da lahko odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročeni izdelkov ni več na zalogi, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca in, če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji. V vseh teh primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili po e-pošti, telefonu ali s pismom skladno z vašim komuniciranjem z nami.

Po prejemu vašega naročila preko e-pošte vas o tem obvestimo s povratnim odgovorom na e-naslov, ki se nahaja v vašem sporočilu. V primeru težav z naročanjem se lahko obrnete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. V tujino pa lahko tudi v angleškem jeziku.

 

VRAČILO BLAGA

Naročilo lahko prekličete v roku 24 ur preko obrazca na strani kontakt, telefonsko, osebno in preko običajne ali e-pošte

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v petnajstih (15) dneh od prejema blaga na naslov na strani kontakt. Tej pravici se ne odpovedujete in se ji ne morete vnaprej odpovedati. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Blago nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno.

Vrnili vam bomo plačani znesek za vrnjeno blago v 30 dneh od vrnitve paketa. Vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se prav tako šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe in vam le tega ni potrebno posebej pošiljati.

 

ZAMENJAVA BLAGA

Blago zamenjamo, če ste ga prejeli pokvarjenega, poškodovanega ali nepopolnega, skladno s splošnimi zakonsko sprejetimi garancijskimi pogoji.

 

NAČIN PLAČILA

Blago plačate na transakcijski račun skladno s poslanim predračunom, računom, oz. sklenjeno pogodbo, preko plačila po poštnem povzetju, s poštno nakaznico, s plačilom preko spletnih bank ali z gotovino v naši poslovalnici. Omogočeno je tudi kartično plačevanje preko spletnega plačilnega sistema PayPal. Sicer plačilnih kartic ne sprejemamo.

 

VARNOST IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami preko sistema PayPal skrbi skrbnik in lastnik tega sistema. Za varnost vaših podatkov poslanih preko e-pošte je poskrbljeno do tistega nivoja varnosti, ki jo zagotavljajo skrbniki poštnih strežnikov.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Ko se odločite za nakup in s klikom na »nakupovalno košarico«, dovoljujete, da Vinogradništvo Druzovič z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za omejeno časovno obdobje do največ 12 mesecev. Zagotavljamo varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Kadarkoli lahko pisno ali po elektronski pošti zahtevate, da v 15 dneh trajno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za kakršenkoli namen in vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.